Wildan Mama Premium Asli / Vanila (550g)

Availability:
949
Product Code:
WMP
Reward Points:
59
Brand:
Wildan
RM79.00
Order Quantity Price Per Item
3 or more RM77.00
5 or more RM74.00
10 or more RM72.00
15 or more RM69.00

Ingin lebih jimat? Ingin membeli dalam kuantiti yang banyak? Daftar Pakej Ejen, Borong & Dropship kami sekarang! 

Specification

Maklumat Lanjut
Kandungan Susu Tepung (Susu Kambing Organik), Kurma, Habbatussauda', Acacia, Minyak Sayuran (Bunga Matahari, Canola) dan mengandungi pengemulsi sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan.
Sesuai Untuk Golongan Susu Khas untuk Mama; Mama Hamil. Mama Berpantang, Mama Menyusukan Anak dan Mama Berkerjaya
Lain- lain Khasiat; Kurma (Kandungan potassium yang tinggi meningkatkan rangsangan pada saraf, memberikan tenaga segera, menguatkan memori, menstabilkan kandungan darah selepas bersalin, tinggi serat dan membantu mengubati gangguan usus dan sembelit, menguatkan rahim dan memudahkan bersalin serta baik untuk wanita bersalin dan hamil); Habbatussauda' (Bersifat antibakteria, membantu menstabilkan gula dalam tubuh, merangsang perkembangan otak, mencegah perkembangan sel-sel kanser dalam badan dan menigkatkan sistem imunisasi); Arabic Gum (Bersifat prebiotik. sumber serat yang baik bagi mengatasa masalah pencernaan atau sembelit, mengawal kandungan gula dalam darah, membantu mengawal berat badan dengan mengurangkan kadar kolestrol dan mengawal tekanan dara); Susu Kambing (Bersifat alkali, membantu penghadaman, meningkatkan imunisasi dalam badan, menambah daya tumpuan serta menguatkan tulang dan gigi)

Testimoni

easy & great service purchase easy to place order, flexible and info requested always updated. fast reply and correct order as placed. TQ

Intan H. (17/01/2018)

5/5

Good product. Prompt delivery

Lailatul K. (15/02/2018)

5/5

Terima kasih Alhamdulillah.... anak2 sgt sukakannya...

Mohd A. (15/02/2018)

5/5

Wildan Service terbaik!

Siti A. (10/01/2018)

5/5